Betingelser

Personvern
Alle kundeopplysninger behandles med diskresjon, lagres ikke og deles aldri med en tredjepart.

Priser
Alle våre priser er inklusiv 25% moms og oppgitt i norske kroner. Prisene er stykkpris hvis ikke annet er oppgitt, selv om det er flere varer avbildet på samme bilde.

Levering
Vi sender kun varer innen Norge, med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Varene sendes i de fleste tilfeller innen 48 timer etter at ordren er mottatt, og i verste fall i løpet av 3 virkedager. Alle varer sendes direkte fra vårt lager i Kristiansand, oftest med Posten/Bring, og kan hentes på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Vi tilbyr fri frakt ved kjøp over kr 500,- Ved mindre kjøp kommer det et tillegg for frakt på kr 49,-

Hente varene selv
Har du valgt å hente varene selv kontakter vi deg i løpet av 24 timer for å avtale tidspunkt for utlevering. Vi er fleksible og tilpasser oss dine ønsker etter beste evne.

Reklamasjon
Du har rett til å reklamere på varen dersom du mistenker at den har en feil eller mangel. Kontakt oss på post@kurios.no og legg gjerne ved bilder av produktet du vil reklamere på, så skal vi gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Om det er en feil på varen eller om vi har levert feil vare, betaler vi returfrakten. Vi vil i første omgang bytte varen mot en ny, men er varen utsolgt betaler vi det fulle beløp tilbake.

Angrerett
Du har 14 dager ubetinget angrerett, gjeldende fra den dagen varen ble mottatt. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på post@kurios.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg. Varen må leveres i samme stand som den ble mottatt. Ved benyttelse av angreretten er det kjøper som betaler returfrakten.

Foretaksinformasjon
Fjern & Strøg AS (Org. nr. 919 276 967)