Om KURIOS

Vi er en liten, uavhengig interiørbutikk med fokus på individualisme og særpreg. Hos oss får du håndlagde kvalitetsprodukter som ikke alle andre har.

I dagens samfunn hvor nesten alt vi omgir oss med er masseprodusert, synes vi i KURIOS det er fint å fremdeles kunne ha noen ting rundt oss som er håndlagde. Det frembringer en lun atmosfære og står som en varm og uttrykksfull kontrast til det minimalistiske. Selv om masseproduksjon er nyttig og ofte nødvendig, er det kun ærlig håndverk som rører ved sjelen.

Vi er sterke motstandere av dagens bruk- og kastmentalitet og ønsker derfor å gi deg kvalitetsprodukter du blir glad i og som du kan ta vare på i lang tid. Med den intensjon tilbyr vi møbler og interiør som varer og eldes med verdighet. Du vil oppleve treverket i møblene våre utvikle seg som en kostbar vin og bare bli vakrere og vakrere med årene som går.

Selv om vi har høy fokus på kvalitet ønsker vi ikke å la det gå ut over miljøet. Derfor har vi valgt å kun benytte oss av gjenbrukstre. Gjenbrukstre er treverk fra gamle bygninger og konstruksjoner som etter endt livssyklus får nytt liv i form av sjelfulle møbler og interiørprodukter. I tillegg til å være bærekraftig er gjenbrukstre oftest av bedre kvalitet enn nytt treverk, og ved å bruke elementer fra fortiden gir vi deg også en liten bit historie med på kjøpet.

Vi jobber daglig med å bli enda litt bedre. Derfor setter vi stor pris på alle tilbakemeldinger vi får, både via mail og sosiale medier. Følg oss gjerne, og nøl ikke med å ta kontakt om du ønsker det. Vi gleder oss til å høre fra deg!